woensdag 9 december 2009

Digitale brievenbus van de overheid -UWV loopt voorop met ED Ontvangt

Het UWV gaat per 1 januari als eerste overheidsorganisatie gebruik maken van de digitale brievenbus van de overheid genaamd Digipoort. Voor het ontvangen van de digitale facturen; ICreative is trots dat UWV voor het ontvangen van deze facturen gebruik maakt van ED Ontvangt. ED Ontvangt zorgt ervoor dat facturen die via Digipoort ontvangen worden verwerkt kunnen worden in de Basware omgeving van het UWV waarin de facturen gematched worden met orders en gerouteerd naar budgethouders. Voordat de ontvangen facturen verwerkt worden in deze workflow oplossing worden de facturen door ED Ontvangt eerst gecontroleerd/gevalideerd of alle benodigde gegevens op de factuur staan.

Ook zorgt ED Ontvangt ervoor dat de digitale factuur (dat alleen bestaat uit file met factuurgegevens) aangevuld wordt met een factuurafbeelding. Zo kunnen de budgethouders van het UWV de factuur gewoon bekijken zoals ze gewend zijn in de situatie dat facturen bij binnenkomst gescand worden.

Interessante links over dit onderwerp:

www.easydistribution.nl/overheid

http://www.overheidstransactiepoort.nl/

http://www.nu.nl/tech/2138337/overheid-krijgt-brievenbus-e-facturen.html

http://www.zibb.nl/10261388/Financien/Financien-nieuws/Financien-nieuwsbericht/En-brievenbus-voor-e-facturen-ondernemers.htm

Alles weten over het aansluiten op Digipoort, neem contact met ons op via info@easydistribution.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten