maandag 27 februari 2012

Bol.com bundelt krachten met Ahold

Daniel Ropers, Algemeen Directeur van bol.com ziet veel voordelen voor de consument: "Wij willen klanten de beste winkelervaring bieden in Nederland en België. Daar werken we sinds onze oprichting elke dag aan, en we bruisen van de ideeën om onze winkel nóg completer, beter en inspirerender te maken. Ik ben zeer enthousiast over deze combinatie - die nieuwe voordelen zal gaan bieden voor de klant, terwijl onze eigen stijl en identiteit gehandhaafd blijven. We zijn Cyrte Investments en NPM Capital zeer dankbaar voor de steun de afgelopen jaren."


Dick Boer, CEO van Ahold: "Wij verwelkomen bol.com in onze familie van sterke retailmerken. Bol.com biedt ons het platform, de schaal en de expertise die we nodig hebben om onze groei in online retailing te versnellen. De operationele kracht in non-food van bol.com zal leiden tot een aanzienlijke uitbreiding van onze online aanwezigheid, naast het bestaande aanbod van albert.nl. Gezamenlijk zullen we klanten nog meer keuze, gemak en voordeel kunnen bieden."

Bol.com zet Basware in om haar inkoopfacturen te verwerken in combinatie met Coda. De facturen worden gescand door de scanoplossing van Basware Fastscan. De facturen worden daarna digitaal de organisatie ingestuurd voor verdere verwerking zoals coderen en worden daarna digitaal aangeboden aan de budgethouders. De digitale facturen gaat bol.com verwerken met de oplossing ED Ontvangt van EasyDistribution.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten