donderdag 22 maart 2012

Digipoort Webinar groot succes!

Het Digipoort Webinar op 15 maart 2012 is goed ontvangen. Centraal stond de presentatie van Logius onder de titel "Digipoort digitale brug tussen overheid en bedrijfsleven". Digipoort maakt het voor bedrijven mogelijk om digitale facturen naar overheden te verzenden. 1x aansluiten op Digipoort en bedrijven bereiken alle aangesloten overheden. Andersom ontvangt een overheid op deze wijze van alle aangesloten bedrijven digitale facturen.

ICreative vulde de Logius presentatie aan met een presentatie over de mogelijkheden om op snelle en effectieve wijze de connectie met Digipoort te maken middels de EasyDistribution oplossing. Ook dit Webinar stond bol van de interactie, tijdens de online sessie werden tientallen vragen gesteld en beantwoord. Ook de poll's droegen bij aan het interactieve karakter. Zo bleek dat alleen de deelnemers aan het Webinar gezamenlijk al goed zijn voor ruim 150.000 facturen aan de overheid per jaar..

"Logius heeft het webseminar als zeer positief ervaren. Het grote aantal deelnemers maar ook de tientallen vragen die zijn gesteld dragen hieraan bij. De Digipoort voor e-factureren staat volop in de belangstelling", aldus Edwin Tierlier gastspreker tijdens het Webinar namens Logius.

Heeft u het Digipoort Webinar niet kunnen volgen maar heeft u wel vragen over deze online postbus van de overheid? Neem dan contact met ons op via +31(0)318-493154.
Klik hier om het volledige Digipoort Webinar te bekijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten